SEKRETESSPOLICY

ÖVERSIKT

Uppdaterad: 2019-12-23 Traeger Pellet Grills, LLC ("Traeger") behandlar rutinmässigt personlig information när du besöker och surfar på våra webbplatser och applikationer, skapar ett användarkonto, gör en beställning eller använder Traeger Wifire™-aktiverade produkter. Traeger har åtagit sig att respektera din integritet online och har skapat denna sekretesspolicy för att visa vårt engagemang för att skydda din personliga information. Denna sekretesspolicy gäller all personlig information som du lämnar till oss, eller som vi samlar in via våra webbplatser, applikationer eller andra elektroniska former av kommunikation. Genom att komma åt eller använda någon del av dessa webbplatser eller tjänster godkänner du insamling och användning av din personliga information i enlighet med villkoren i denna sekretesspolicy.

INFORMATION VI SAMLAR IN

TRAEGER WEBBPLATSER Vi samlar in personlig information från dig när du besöker våra webbplatser eller applikationer för att skapa ett konto, registrera en produkt, begär information, gör en beställning, prenumererar på vårt nyhetsbrev, svarar på en undersökning, fyller i ett formulär eller kommunicerar med oss på annat sätt. Genom dessa interaktioner kan vi samla in information som ditt namn, e-postadress, postadress, telefonnummer, födelsedatum, orderinformation, inköpshistorik, kundservicekommunikation, användarnamn i sociala medier och kreditkortsinformation. Vi kan också samla in information som din IP-adress (Internet Protocol), webbläsartyp, operativsystem, domännamn, åtkomsttider och hänvisningswebbplatser. Vi använder dessa data för att skapa allmän statistik om användningen av webbplatsen och dess specifika webbsidor och för att utvärdera hur våra besökare använder och navigerar på vår webbplats på aggregerad basis. TRAEGER-APPEN OCH WIFIRE-PRODUKTER Användning av Trager-appen och Traeger Wifire-produkter erbjuder ytterligare prestandafunktioner så att du kan styra många funktioner på din Traeger Wifire Grill från en enda mobiltelefon eller annan enhet som kan anslutas till din grill. Du kan använda en Traeger Wifire Grill utan att ansluta den till Internet. I så fall skickar en Traeger Wifire-Grill ingen information till Traeger eller dess tjänsteleverantörer, även om vi kan få information direkt från din Traeger Wifire Grill om du returnerar den till oss eller våra återförsäljare, inklusive för att tillhandahålla garanti och andra tjänster. Om du väljer att ansluta din Traeger Wifire Grill till appen eller till internet kan Traeger och dess tjänsteleverantörer komma att ha tillgång till information som samlats in av din Traeger Wifire Grill, och denna information kan kopplas till information som samlats in via appen och till information som vi och våra och tredjepartsleverantörer samlar in om dig från andra källor, bland annat genom våra övriga produkter, appar eller webbplatser. Kontoinformation: Även om det inte krävs för att kunna använda appen måste du skapa ett användarkonto för att kunna använda kontrollfunktionerna för Traeger Wifire Grill i appen. Som en del av den processen kommer du att bli ombedd att uppge viss information, inklusive ditt namn och din e-postadress. Denna information kan i vissa fall vara möjlig att koppla till annan personlig information som tas upp i denna sekretesspolicy. Tekniska data och användningsdata: Vi kan samla in teknisk information samt användnings- och diagnostikinformation från din användning av Traeger Wifire Grill. Till exempel spårar vi hur du använder och styr din Traeger Wifire Grill under varje session och över tid (t.ex. temperatur, tillagningsläge, användning av temperatursonden och användning av andra funktioner och tillbehör) och samlar även in och analysera tekniska och diagnostiska mätvärden relaterade till grillens användning (såsom status och skick för rörliga och andra grillkomponenter och justering av faktisk grilltemperatur och målgrilltemperatur). Geolokaliseringsdata: Traeger Wifire-produkter kan också använda din IP-adress för att uppskatta din allmänna geografiska plats. Vi använder denna information för en mängd olika ändamål, bland annat för marknadsföring, analys och för att förbättra våra produkter. Vi kan också använda din plats för att erbjuda dig speciella evenemang eller kampanjerbjudanden, inklusive evenemang som sponsras av Traeger Grills eller recept. Internetdata: När du använder appen kan vi eller våra tjänsteleverantörer automatiskt ta emot och registrera viss information från din mobiltelefon, surfplatta eller annan enhet. Detta kan inkludera data som vilka funktioner du använder i appen. Programvaru- och maskinvaruattribut (inklusive enhetsidentifierare); IP-adress; datum och tid för användning. och annan spårningsinformation. För att göra detta kan vi använda webbloggar eller program som känner igen din enhet och som samlar in information om dess onlineaktivitet. Vi använder också mekanismer för att spåra och analysera hur du använder appen. Dessa mekanismer kan till exempel användas för att samla in information om din användning av appen under en aktuell session och över tid; enhetens operativsystem- och programvaruattribut; din internetleverantör; och din IP-adress. Sådana mekanismer kan inkludera cookies, webbfyrar, pixlar, taggar, skript eller andra spårningsmekanismer. Vissa mekanismer kan innebära överföring av information till en tredjepartsserver på annat sätt. Vi kan till exempel tillåta tredje part att använda ett programutvecklingspaket (SDK) eller en server-till-server-anslutning för att samla in den här typen av information. Ett SDK-paket är en programvarukod som vi bäddar in i vår app för att låta tredje part att samla in information om hur användare interagerar med appen, och en server-till-server-anslutning gör det möjligt för oss att utbyta data med tredje part när en SDK-integrering inte är genomförbar eller praktisk.

HUR VI ANVÄNDER DIN INFORMATION

Traeger Grills använder den personliga information vi samlar in för en mängd olika ändamål, inklusive: * För att anpassa din användarupplevelse; * För att förbättra våra produkter, tjänster och webbplatser; * För att svara på förfrågningar; * För att behandla transaktioner och genomföra beställningar; * För att administrera en tävling, marknadsföring, undersökning eller annan webbplatsfunktion; * För att skicka e-postmeddelanden; * För att skicka recept, information om Traeger Wifire-produkter och andra ämnen som kan vara av intresse för dig; * För att övervaka prestanda och stabilitet i våra produkter; * För att tillhandahålla garanti och andra felsökningstjänster; * För att förse dig med produktuppdateringar och uppgraderingar; * För att skapa och härleda insikter från din användning av våra produkter och andra parters produkter; * För att utveckla nya produkter och tjänster; * För att uppfylla rättsliga eller regulatoriska krav.

HUR VI SKYDDAR DIN INFORMATION

Vi upprätthåller fysiska, elektroniska och processuella skyddsåtgärder som rimligen är nödvändiga för att säkerställa skyddet av din personliga information mot förlust eller obehörig åtkomst, användning, modifiering eller radering. Våra medarbetare är utbildade i säkerhetsprotokoll för att säkerställa en säker och korrekt hantering av dina personuppgifter. Endast behöriga personer får tillgång till lagrad personlig information, och endast för de explicita användningsområden som beskrivs i denna sekretesspolicy. All känslig information/betalningsinformation överförs via SSL-teknik (Secure Socket Layer) och krypteras sedan i vår databas för betalningsgateway-leverantörer för att endast vara tillgänglig för dem som är auktoriserade med särskilda åtkomsträttigheter till sådana system, och är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. Din känsliga information/betalningsinformation lagras inte på våra servrar när en transaktion är klar. Även om vi gör vårt bästa för att skydda din personliga information, kan ingen dataöverföring via internet eller annat trådlöst nätverk garanteras vara 100% säker. Som ett resultat av detta bekräftar vi, samtidigt som vi strävar efter att skydda din personliga information, att: (a) det finns säkerhets- och integritetsbegränsningar som är inneboende i internet som ligger utanför vår kontroll; och (b) säkerhet, integritet och integritet för all information och alla data som utbyts mellan dig och oss via våra webbplatser och applikationer kan inte garanteras. Vänligen gör din del för att skydda din personliga information mot obehörig användning. Skydda ditt lösenord för ditt användarkonto och se till att du loggar ut när du använt en delad dator eller enhet. Genom att använda våra produkter eller tjänster, eller tillhandahålla personlig information till oss, godkänner du att vi kan kommunicera med dig elektroniskt angående säkerhet, sekretess och administrativa frågor som rör din användning av våra webbplatser, produkter och tjänster. Om vi får kännedom om en säkerhetsöverträdelse som involverar dina personuppgifter kan vi försöka meddela dig elektroniskt genom att skicka ett e-postmeddelande till dig. För att återkalla ditt samtycke till att få ett elektroniskt meddelande om ett dataintrång, vänligen maila oss på privacy@traegergrills.com.

ANVÄNDNING AV COOKIES

En cookie är en sträng med information som skickas av en webbplats och lagras på din hårddisk eller tillfälligt i datorns minne som gör det möjligt för webbplatser eller tjänsteleverantörer att känna igen din webbläsare och fånga upp och komma ihåg viss information. Vi kan använda cookie-teknik för att hjälpa dig att surfa snabbare på vår webbplats. Vi använder cookies för att hjälpa oss att komma ihåg och bearbeta artiklarna i din kundvagn, förstå och spara dina preferenser för framtida besök och sammanställa aggregerade data om webbplatstrafik och webbplatsinteraktion så att vi kan erbjuda bättre webbplatsupplevelser och verktyg i framtiden. Vi kan kontraktera tredjepartsleverantörer för att hjälpa oss att bättre förstå våra besökare. Dessa tjänsteleverantörer får inte använda den information som samlas in för vår räkning förutom för att hjälpa oss att bedriva och förbättra vår verksamhet. Du kan stänga av möjligheten att ta emot någon av dessa cookies genom att justera din dators webbläsare, men du bör notera att om du gör det kan detta i väsentlig utsträckning påverka webbplatsens funktionalitet och den information du kan komma åt via den. Vi använder Google Analytics, Google AdWords Conversion tracker och andra Google-tjänster som placerar cookies i en webbläsare på webbplatsen. Dessa cookies hjälper oss att öka webbplatsens effektivitet för våra besökare. Dessa cookies ställs in och läses av Google. För att välja bort Google-spårning, besök den här sidan: https://www.google.com/policies/technologies/ads/ Vi använder också AdWords remarketing för att marknadsföra våra webbplatser på webben. Vi placerar en cookie i en webbläsare, och sedan läser en tredje part dessa cookies och kan visa en annons på en tredje parts webbplats. Du kan välja bort den här annonsvisningen på Googles sida som är dedikerad till välja bort den. Om du är orolig för cookies från tredje part som hanteras av nätverk bör du också besöka Network Advertising Initiatives sidan där du väljer bort dessa: https://www.networkadvertising.org/choices/

SPÅRA INTE-POLICY

Vissa webbläsare har en "spåra inte"-funktion som låter dig berätta för webbplatser och program att du inte vill att dina aktiviteter på nätet spåras. Vi svarar för närvarande inte på webbläsares "spåra inte"-signaler.

INFORMATION SOM DELAS MED TREDJE PART

Vi säljer inte, byter eller på annat sätt överför din personligt identifierbara information till utomstående parter. Detta inkluderar inte tredje parter som hjälper oss att driva våra webbplatser och applikationer, bedriva vår verksamhet eller betjäna dig, så länge dessa parter samtycker till att hålla denna information konfidentiell. Vi kan också dela din information när det är nödvändigt för att följa lagar och förordningar; svara på stämningar och domstolsbeslut, utöva våra lagliga rättigheter eller försvara oss mot rättsliga anspråk; utreda, förhindra eller vidta åtgärder avseende olagliga aktiviteter, misstänkt bedrägeri, potentiella hot mot vår egendom eller någon persons fysiska säkerhet, eller brott mot våra användningsinstruktioner och tillämpliga villkor; underlätta finansiering eller försäkran om vår verksamhet eller en disposition av hela eller delar av vår verksamhet eller tillgångar, eller på annat tillåtet sätt eller där det krävs enligt lag.

LÄNKAR TILL ANDRA WEBBPLATSER

Våra webbplatser och applikationer kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte drivs av oss. Om du klickar på en länk till en webbplats från tredje part kommer du att hänvisas till deras webbplats. Vi har ingen kontroll över dessa webbplatser och rekommenderar starkt att du granskar sekretesspolicyn för varje webbplats du besöker.

BARNS INTEGRITET

Vi riktar inte medvetet våra produkter eller tjänster till barn. Om du använder våra webbplatser eller applikationer intygar du att du är minst den ålder som gäller enligt lagarna i jurisdiktionen på din bostadsort. Om vi får reda på att vi har samlat in personlig information från en minderårig kommer vi omedelbart att vidta åtgärder för att ta bort sådan information och avsluta den minderåriges användarkonto. Om du tror att ditt barn har försett oss med personlig information, vänligen meddela oss på privacy@traegergrills.com.

ANVÄNDARE UTANFÖR USA

Den information som Traeger och tredje part samlar in från våra webbplatser, applikationer och Traeger Wifire-produkter överförs till och bearbetas i USA för de ändamål som beskrivs i denna sekretesspolicy. Traeger kan också använda dotterbolag eller tredje parter för att behandla dina personuppgifter, eller på annat sätt dela dina uppgifter, i USA eller andra länder än ditt bosättningsland. Dataskyddslagarna i dessa länder kan skilja sig från, och vara mindre stränga än, de i ditt bosättningsland. Genom att använda Traegers webbplatser, applikationer, produkter eller tjänster samtycker du uttryckligen till sådan överföring och behandling.

STAT- ELLER LANDSSPECIFIKA MEDDELANDEN OCH RÄTTIGHETER

Om du är bosatt i vissa stater eller länder kan du ha rätt att: Få information om insamling, behandling och delning av dina personuppgifter; * Få tillgång till den personliga information vi har fått om dig, om vi har någon; * Korrigera dina personuppgifter; * Ta bort dina personuppgifter; * Begär en elektronisk kopia av dina personuppgifter; och/eller * Invända mot användningen av dina personuppgifter för vissa ändamål. För att skicka en begäran om sekretess, fyll i din begäran här. Du kan också komma åt och uppdatera din information när som helst genom att logga in på ditt användarkonto och gå till sidan "Redigera profil". För mer information om ditt landsspecifika sekretessmeddelande och rättigheter klicka här. Traeger kommer inte att diskriminera personer som utövar dessa rättigheter.

ÄNDRINGAR I VÅR SEKRETESSPOLICY

Vi kan komma att uppdatera vår sekretesspolicy från tid till annan. Vi kommer att meddela dig om eventuella ändringar genom att publicera den nya sekretesspolicyn på den här sidan. Om vi gör några väsentliga ändringar i hur vi behandlar dina personuppgifter kommer vi att meddela dig via e-post till den primära e-postadress som anges på ditt konto och genom ett meddelande på vår webbplats förstasida. Du ansvarar för att vi har en uppdaterad e-postadress där vi kan kontakta dig. Du rekommenderas att kontrollera denna sekretesspolicy regelbundet för eventuella ändringar. Din fortsatta användning av våra webbplatser, produkter och tjänster efter sådana ändringar kommer att utgöra ditt godkännande av den ändrade sekretesspolicyn och ditt samtycke till att följa och vara bunden av den ändrade policyn. Ändringar i denna sekretesspolicy gäller när de publiceras på den här sidan.

PRIVACY REQUEST FORM

Follow the instructions below to make a privacy request to Traeger.

By submitting this form, you may be able to request:

  • Deletion of your personal information from Traeger’s systems.
  • Discovery of your personal information in Traeger’s systems.
  • Correction of your information in Traeger’s systems.
  • Opt-out of the sale of your personal information to third parties
  • Opt-out of the use of your personal information as part of Traeger’s financial incentive programs.
  • Obtain Information about how Traeger sells or uses your information for a business purpose.

We will use the information you provided above to help us process your privacy request.

If you do not provide the information above, we cannot process your privacy request.

Before we get started on your request, we need to validate your identity. In the box below, type an email address you have provided to Traeger.